Braconaj cu curent pe râul Argeş

braconajpesteÎn data de 27 iulie 2016, politistii din  Giurgiu au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane braconează pe râul Arges, cu curent electric, în comuna Buturugeni, din județul Giurgiu.
În urma sesizării la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr. 6 de Poliție Rurală Mihăilești care în urma activităților specifice au stabilit că trei tineri, respectiv C. C., de 29 ani, din comuna Comana, judetul Giurgiu, O. A., de 25 ani, din comuna Cornetu, judetul Ilfov, C. A., de 32 ani, din orasul Mihăilesti, judetul Giurgiu si C. D., o tânără de 37 ani, din comuna Cornetu, judetul Ilfov, s-au deplasat cu un autoturism marca Dacia Super Nova din comuna Cornetu, judetul Ilfov, până în comuna Grădinari, judetul Giurgiu, unde, cu ajutorul unei bărci pneumatice, au pescuit pe cursul râului Arges folosind curent electric, fiind depistati în zona podului de peste Arges din comuna Buturugeni, judetul Giurgiu.
În autoturismul celor patru persoane au fost găsite o barca pneumatică, două vâsle, doi acumulatori auto, un aparat de tensiune, un minciog, o undiță telescopică si trei pesti din specia fitofag, în greutate totală de 22,40 kg.
Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de pescuit electric si detinerea aparatelor si dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare, electrocutare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole