Profesioniștii României: Bogdan Costea, noul Market Manager pentru Agricultură Europa, în cadrul Grupului Carmeuse

Echipa Carmeuse Agricultură România & Republica Moldova are cu se mândri! Actualul Team Manager, Bogdan Costea, devine, începând din 1 august 2022, noul Market Manager pentru Agricultură Europa, în cadrul Grupului Carmeuse.

Din noul rol, Bogdan Costea va coordona întreaga strategie pe piața de agricultură, la nivel european, va conduce dezvoltarea pieței și menținerea unui brand consistent în ceea ce privește produsele și serviciile Carmeuse Agricultură.

Experiența de peste 15 ani în domeniu, dublată de imensa pasiune pentru tot ce face sunt cele două caracteristici esențiale care l-au recomandat pe Bogdan Costea pentru acest nou rol.

Bogdan Costea a absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara, cu nota 10 la licență, după care a urmat 3 masterate: unul în Contaminarea solurilor, unul în Piața agroalimentară și altul în Organizarea peisajului, cât și un doctorat în Agronomie. A fost profesor asociat la Universitatea de Științe Agricole din Timișoara, predând câțiva ani buni.

Rugat să se descrie pe scurt, Bogdan spune despre el că este „pasionat, pozitiv, entuziast, foarte motivat, combinat cu o doză bună de bun simț și o gândire de tip win-win, care nu renunță niciodată”.

Felicitări, Bogdan Costea! Așteptăm de la tine vești bune și idei inovatoare pentru piața de agricultură!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole