Bogardens – soluția perfectă pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi

Când vine vorba de amenajarea și întreținerea spațiilor verzi, echipa Bogardens vine în sprijinul clienților cu proceduri bine stabilite și un portofoliu generos.

Amenajarea și întreținerea spațiilor verzi nu este întotdeauna ”floare la ureche”, dar Bogardens se ridică la înălțimea așteptărilor. Instrumentele, logistica și materialele sunt constant la îndemână și pe stoc, astfel încât lucrările să decurgă întotdeauna conform planului.

Amenajarea spațiilor verzi include montaj rulouri gazon și plantarea de arbori, flori sau arbuști, după preferințe. Bogardens beneficiază de acces constant și rapid la rulouri de gazon și, de asemenea, are o pepinieră cu o varietate mare de plante. Astfel încât în orice moment se pot aduce completări, se pot face reparații sau remedieri.

Bogardens

Totul începe cu o discuție. Un specialist de deplasează să analizeze situația, să facă împreună cu clientul un plan de amenajare și apoi se fac estimări, oferte și se programează lucrările.

Cea mai simplă, frumoasă și elegantă metodă de a înfrumuseța un spațiu exterior este cu rulouri gazon. Rapid de montat și cu o estetică deosebită, rulourile de gazon se potrivesc atât zonelor din jurul clădirilor administrative, spațiilor comerciale, lângă parcări, zonelor industriale, etc.

Lucrările efective încep cu pregătirea terenului, ceea ce include și lucrările de infrastructură pentru instalația de irigare. După aceea urmează cel mai frumos pas, montarea rulourilor de gazon, iar după 5 zile se poate deja călca pe iarba verde și proaspătă. Desigur, peisajul poate fi completat de plante, flori, arbori și piatră naturală.

Odată spațiul amenajat, acesta are nevoie și de întreținere, mai ales când vorbim de suprafețe mari precum cele din zonele comerciale sau industriale, iar o echipă cu experiență este un ajutor de nădejde. Spațiile verzi au nevoie de lucrări pentru a-și păstra frumusețea și a arăta impecabil întotdeauna. Fără aceste lucrări, spațiul se poate deteriora într-un ritm alert și investiția se va pierde.

Tocmai de aceea experiența meșterilor Bogardens, dublată de utilaje și echipamente profesionale, oferă un timp de execuție redus și asigură menținerea spațiului îngrijitindiferent de anotimp.

Bogardens

Lucrările de întreținere pentru rulourile de gazon includ dar nu se limitează la: tundere, erbicidare, aplicarea de fungicid și îngrășământ, etc. De asemenea, după caz, se pot înlocui sau completa anumite zone, și se pot adăuga plante verzi sau flori. În combinația corectă și cu frecvența potrivită, lucrările de întreținere a spațiilor verzi asigură un aspect impecabil pe toată durata anului!

Sistemul de irigații trebuie întreținut de asemenea, are nevoie de verificări periodice și de o grijă deosebită în special în preajma sezonului rece. După caz, echipa Bogardens realizează lucrări de reparație la sistemul de irigații, pentru a-i asigura funcționalitatea optimă.

Bogardens colaborează deja de ceva timp cu retaileri și unități comerciale, și are un portofoliu de lucrări diverse care vorbesc de la sine. Atuurile principale ale companiei sunt pepiniera proprie, logistica, utilajele și materialele care se află constant pe stoc și mai ales forța de muncă și dedicarea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole