Bilanț al Stației de Reciclare în mediul rural din județul Iași

deseuriPe 14 iunie 2016 a luat startul Statia de Reciclare, campanie semnată de Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate Iași (ADIS) și Agenția pentru Protecția Mediului Iași. Pe parcursul a trei etape, Stația de Reciclare a străbătut satele județului Iași, reușind să-și atingă obiectivele: informarea locuitorilor din mediul rural asupra importanței colectării și reciclării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și colectarea efectivă a 15 tone de deșeuri.
Pe parcursul a trei etape, Caravana Ecotic a străbătut județul Iași, staționând în următoarele localități: Ciurea, Miroslava, Scânteia, Mogoșești, Voinesti, Tomești, Holboca, Popricani, Vladeni, Sipote, Tutora, Mironeasa, Hărmanești, A.I.Cuza, Ciohorani.
Comunitățile s-au implicat activ în colectarea și reciclarea deșeurilor de tip DEEE, Caravana Ecotic fiind vizitată de 11.575 de persoane. Participanții care au predat minim 5 kg cumulate de DEEE au participat la o tombola cu premii inspirate: o motocoasa, două incubatoare de ouă și trei truse cu diferite scule au fost oferite în fiecare dintre localitățile vizitate în cadrul campaniei.
Din județul Iași, Stația de Reciclare pornește spre mediul rural din județul Brașov, unde va porni o noua campanie de informare și colectare DEEE.
Pentru mai multe detalii, www.ecotic.ro
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole