Bela Vaida, replica pentru fermieri! ”Nu am de ce sa imi dau demisia”

După ce mai mulți lideri din sectorul zootehnic au ieșit la atac și i-au cerut demisia președintelui Agenției Naționale pentru Zootehnie (ANZ), Bela Vaida le-a dat răspunsul. În cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”, Vaida a explicat punctul său de vedere legate de neînțelegerile create de ordinul 180.

”Vreau să subliniez faptul că legea privind autorizarea reproducătorilor pentru monta naturală este și a fost și acum 3 ani și acum 4 ani, sigur, elaborată în baza legii 72, legea zootehniei. Domnii colegi (reprezentanții asociațiilor din zootehnie – n.r.) ar trebui să știe că în momentul în care o lege este abrogată, se abrogă tot ce decurge din fosta lege (…).

Referitor la întâlnirea de astăzi, aș vrea să le aduc aminte reprezentanților asociațiilor profesionale că acest proiect a fost postat pe site-ul ANZ acum două luni și jumătate.Am dorit să realizăm atunci o întâlnire, dar nu s-a putut realiza din cauza stării de urgență, așa că am așteptat propuneri. Vă rog să mă credeți pe cuvânt, nicio asociație, nici de la ovine, nici de la bovine, nu a trimis niciun punct de vedere, nicio propunere. Toate au decurs foarte frumos”, a precizat Bela Vaida în exclusivitate pentru AGRO TV.

În ceea ce privește demisia sa, cerută de mai mulți lideri din zootehnie, șeful ANZ a declarat că nu are pentru ce să-și dea demisia, dar că decizia este în mâinile ministrului Agriculturii.

”În momentul de față nu cred că este nevoie de așa ceva. Decizia este la domnul ministru, dar eu nu am pentru ce să îmi dau demisia, nu am motive în momentul de față. Eu sunt ferm convins că ceea ce facem este înspre binele fermierilor, al societăților de ameliorare. Toată treaba este să comunicăm mai bine și să discutăm chestii serioase și profesionale.

- Publicitate -

Dacă venim cu confuzii și cu aprecieri fără să cunoști un om… De exemplu, domnul Grigorean m-a făcut președinte de CAP… În variantele astea nu am de ce să-mi dau demisia”, a subliniat Bela Vaida.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole