Beat mort, s-a rasturnat cu tractorul

Treaba asta n-avea cum sa se intampla in alta parte decat in judetul Vaslui.
tractor-997048_1280
Betivii nu sunt oameni rai, au sufletul bun, iar Dumnezeu ii ocroteste mereu. Daca nu credeti lucrul acesta, tineti cont de patania unui barbat de 35 de ani din comuna Puiesti – judetul Vaslui. Beat mort, aproape de coma alcoolica, a plecat cu tractorul la plimbare, desi nu poseda permis, si s-a rasturnat intr-o borca adanca de patru metri. Evident, a scapat cu viata! Daca era unu’ treaz, acum era intins pe masa, cu vata in nas si ban legat de deget.
 
Eroul nostrum a fost salvat de interventia celor de la SMURD. Potrivit ziarului Vremea Noua, care apare la Vaslui, tractoristul beat a fost testat cu alcooltestul, iar politistii au ramas interzisi: avea 1,57mg/l alcool pur în aerul respirat! Adicã 3 la mie alcoolemie! Cu alte cuvinte, era în comã alcoolicã! Tânãrul tractorist este acum internat la spitalul bârlãdean, fiind suspect de traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal si fracturã de bazin. Si mai are ceva: un dosar penal pe numele sãu, pentru conducere sub influenta bãuturilor alcoolice, conducere fãrã detinerea vreunui permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, precum si pentru vãtãmare din culpã.
 
Autorul acestei patanii nu este insa vasluian. Alexandru Ciuca este cel care s-a rasturnat cu tractorul si a ajuns in judetul Vaslui, un adevarat rai al zilierilor, pentru a lucra in agricultura.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole