BĂTAIE ÎNTRE CIOBANI PENTRU UN LOC DE PĂȘUNAT, ÎN ALBA

69

În urmă cu câteva zile, în jurul orelor 12.00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că pe pășunea situată în zona ‘Râpa Roșie’, mai mulți ciobani s-au luat la bătaie, pentru un loc de pășunat.

Din primele cercetări efectuat de polițiștii deplasați la fața locului a rezultata că, între S.V., de 39 de ani, din comuna Săsciori, S.A.I., de 27 de ani din Sebeș și un minor de 17 ani, din Lancrăm, pe de o parte și B.C., de 64 de ani și B.I., de 25 de ani, pe de altă parte, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor neînțelegeri legate de terenul de pășunat.

În timpul conflictului, doi din cei cinci bătăuși. au suferit leziuni corporale grave și au fost transportați la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală, iar față de S.A.I. au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezent în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii acestui eveniment precum și pentru încadrarea juridică finală a faptei.

Citește și

Cmentariile sunt închise