Banii pentru plățile AFIR – Peste 420 milioane EURO au intrat în conturi

Comisia Europeană a decontat plățile efectuate de AFIR în ultimul trimestru al anului 2021, fiind alimentate conturile României cu suma de 420 de milioane de euro (420 368 438,68 euro), anunță agenția într-o postare pe pagina oficială de facebook.

Reamintim că momentan, AFIR mai are deschise două submăsuri pe care fermierii le pot accesa pentru a obține fonduri europene. Este vorba de 16.4, respectiv 16.4a.

Pentru 16.4 – Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectorul agricol, au fost depuse până în acest moment 146 de proiecte. Mai sunt disponibile aproximativ 7,6 milioane euro, iar cererile pot fi depuse până la sfârșitul lunii martie.

Pe submăsura 16.4a – Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectorul pomicol, au fost depuse 48 de proiecte.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole