BANI MAI PUTINI PENTRU APICULTORI

Sprijinul financiar solicitat in 2017 de apicultorii romani prin Programul National Apicol se va diminua consistent. Totul se datoreaza cresterii semnificative a numarului de cereri depuse de apicultori, pentru obtinerea sprijinului financiar.

Sprijinul financiar solicitat in acest an de apicultorii romani prin programul national apicol, se ridica la 45 de milioane de lei, cu 41 la suta, mai mult decat plafonul prevazut pentru 2017. In acelasi timp numarul cererilor eligibile a crescut cu 30 la suta fata de anul trecut, pana la 4587 de cereri, potrivit datelor Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura. Reprezentantul Apia Teleorman, considera de bun simt ca banii alocati sa fie impartiti in mod egal ,pentru ca  toti fermierii eligibili sa aibe sansa sa beneficieze de sprijin financiar.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult