18 ianuarie 2022 - 07:01

Bancherul Mișu Negrițoiu a intrat în agricultură

Fostul CEO al ING Bank România, fost ministru pentru coordonare, strategie și reformă în guvernul Văcăroiu și fost preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, 71 ani, a decis să își folosească experiența financiară în afaceri din domeniul agriculturii.

Astfel, Mișu Negrițoiu este cel mai nou administrator al companiei Agroserv Măriuţa, cea care vinde în magazine produse lactate sub eticheta Lăptăria cu Caimac, fiind propus de familia Cocan, cea care controlează majoritar compania cu o capitalizare de 133,5 milioane de lei.

„Mă interesează compania având în vedere că este un start-up într-o industrie destul de competitivă. Mi-au plăcut produsele şi inovaţiile. Noi ne-am obişnuit în general cu technology, cu high tech – tot ce se întâmplă astăzi mai exciting este legat de tehnologiile care domină. Este aproape similar în industria produselor lactate, te aştepţi ca totul să fie consumat. Este o industrie aşezată şi extrem de competitivă, cu mulţi jucători internaţionali.“, spune Mişu Negriţoiu pentru zf.ro.