Badiu (ASAS): Agricultura e o ştiinţă cât se poate de exactă. Ar trebui un program naţional de dezvoltare profesională

DSCN6737Reprezentantul ASAS, Aurel Badiu, a atenţional la AGRO TV că agricultura din România are nevoie de profesionişti şi că cei care se ocupă de pământ „după ureche”, nu fac altceva decât să îl distrugă:
„Am rămas că e important nu doar dozajul ci şi succesiunea substanţelor în recipientele cu care se lucrează. Ave o lipsă mare de informaţii. Mulţi fermieri trăiesc cu seminţele din buzunar, nu putem vorbi despre dozaj, despre succesiune. Oamenilor trebuie să li se spună să specializeze. Şi în vremea Împuşcatului se făceau cursuri de specializare, cu obstinaţie an de an. Acum oamenii aplică tratamentele fiindcă aşa au văzut la vecini. Aşa fie omoară pământul, fie creează rezistenţă la substanţe. Nu e aşa, agricultura e o ştiinţă cât se poate de exactă. probabil că ar trebui un program naţional de dezvoltare profesională”, a afirmat Badiu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole