BACALAUREATUL, CU BUNE ȘI CU RELE

71

Emotii mari pentru elevii Colegiului Agricol Viaceslav Harnaj din Bucuresti.

S-a dat startul examenului de Bacalaureat. Prima proba este cea la Limba si Literatura Romana, iar testarea se va desfasura pe durata a doua zile.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

BNotiunile teoretice, timpul si depasirea emotiilor sunt doar cateva din lucrurile pe care un absolvent de clasa a XII-a ar trebui sa le stie pentru a primi calificativul de utilizator experimentat la toate competentele pe care le au de sustinut.Prima proba a examenului maturitatii testeaza atat cunostintele acumulate in cei patru ani de liceu, cat si abilitatile de comunicare orala.Subiectele pentru probele de limba romana si limba materna cuprind texte literare si nonliterare, cu un grad de complexitate care sa permita rezolvarea lor integrala in maximum 10-15 minute.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Nici elevii liceului agricol Viaceslav Harnaj din capitala nu au scapat.Nici de emotii si nici de cel mai important examen de pana acum am spune noi. Primii candidati si-au facut aparitia inca de la ora 8 si au asteptat somnorosi, sa le vina randul. Destul de sfiOsi, acestia parca s-au ascuns la vederea microfonului si a camerei de filmat. Un singur viitor absolvent, parca mai curajos, a spalat rusinea colegilor sai.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult