Azuga, centru de inovare în dezvoltarea rurală

Azuga a devenit pentru câteva zile centrul în materie de inovare privind dezvoltarea rurală de la noi din țară.dezvoltarea rurală

Astfel, în perioada 24-26 noiembrie, la Lux Garden Hotel& Resort din Azuga are loc evenimentul Pro Rural – Progres prin inovare, organizat de GAL Lunca Joasă a Siretului, GAL Napoca Porolissum în parteneriat cu Federația LEADER, Federația Națională Pro Agro și Agrobiotechrom.

Evenimentul reunește profesioniști din domeniul dezvoltării rurale precum fermieri, manageri, GAL-uri, cercetători, școli doctorale, consultanți și cooperative, iar printre temele abordate se numără: inovarea în rândul fermierilor și sivicultorilor, bioproduse inovative pentru protecția fructelor la depozitare, soluții inovative pentru stimularea creșterii și protecției plantelor în cultura ecologică a porumbului, dar și valoarea tradițiilor și a datinilor românești.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole