AZI: APIA plătește ajutorul de stat pentru crescătorii de animale!

Veste bună pentru crescătorii de animale de la Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA): aproape 1,4 milioane de lei vor intra începând de azi în conturile fermierilor.

Este vorba de plata ajutorului de stat pentru crescătorii de animale, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna august 2022.

„Suma autorizată la plată este în valoare de 1.395.639,25 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată într-un comunicat al APIA remis miercuri redacției AgroTV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole