Avertizare meteo: Vijelii puternice în 16 judeţe! Când și unde încep ploile

Meteorologii au emis două avertizări de cod galben, unul de ploi, altul de vânt puternic, potrivit ANM, citat de TVR. Codul galben de ploi va intra în vigoare astăzi la ora 17.00 şi va afecta 16 judeţe din nord-vestul ţării.

Meteo – Cantitatea de apă va ajunge chiar şi la 50 de litri pe metru pătrat

Până mâine dimineaţă, în aceste zone va ploua torenţial, cantitatea de apă va ajunge chiar şi la 50 de litri pe metru pătrat, vor fi vijelii şi, pe alocuri, va cădea grindină.

Mâine dimineaţă, va fi vânt puternic în 17 judeţe din sudul Banatului, Oltenia și sud-vestul Munteniei, precum şi în Carpaţii Meridionali.

Meteorologii ne avertizează că vântul va avea intensificări cu viteze de până la 75 de kilometri pe oră, iar pe creste rafalele vor atinge chiar şi 100 de kilometri pe oră.

 Meteo-Bucureşti

În intervalul 01.10.2022 ora 17:00 – 02.10.2022 ora 20:00, cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va crește treptat în intensitate și va atinge în după-amiaza zilei de duminică, 45…50 km/h. Temperatura minimă va fi de 15…16 grade, iar cea maximă de 25…27 de grade.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole