26 mai 2022 - 21:03

Avertisment al CEC Bank pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank a publicat un avertisment oficial care ii priveste pe toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbeste despre o problema extrem de mare care afecteaza toata tara. Mai exact, cei de la CEC Bank ii avertizeaza pe clientii din toata tara in legatura cu autorizarea tranzactiilor neautorizate care apar in aplicatia bancii, sau pentru care primesc SMS-uri, recomandarea fiind ca oamenii sa nu le confirme pentru a nu fi facute.

CEC Bank vine cu aceasta recomandare dupa ce au fost impuse noi masuri de siguranta pentru clientii din toata Romania, astfel ca autorizarea multor tranzactii online trebuie facuta din aplicatia de mobile banking. Aceasta masura de securitate ajuta la impiedicarea tranzactiilor frauduloase, iar asta deoarece clientii CEC Bank sunt obligati sa autorizeze manual unele tranzactii in loc ca acestea sa fie autorizate in mod automat de banca.

Avertisment al CEC Bank pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank spune ca bancile din Romania nu le cer clientilor sa autorizeze plati online facute de catre alte persoane, astfel ca orice fel de cerere de acest gen este una frauduloasa. Situatia aceasta este valabila pentru orice fel de banca din Romania, nu doar pentru CEC Bank, astfel ca avertizarea privind evitarea autorizarii tranzactiilor necunoscute ar trebui sa fie aplicabila pentru oricare dintre notificarile de acest gen, pe care le primiti in aplicatiile de mobile banking ale bancilor.

cec bank

CEC Bank a facut in ultima vreme o serie de avertizari importante, prin care a incercat sa ii ajute pe clienti sa evite problemele de acest gen, mai ales ca atunci cand autorizeaza o plata de acest tip, e greu de recuperat banii. Oamenii pot fi pacaliti extrem de usor sa autorizeze plati necunoscute, astfel ca e nevoie de vigilenta maxima din partea oricaror romani, fie ca sunt clienti ai CEC Bank, sau nu, pentru a evita problemele de acest gen, ajutorul bancilor fiind totusi limitat.

CEC Bank are in website-ul sau o varietate de recomandari menite sa ii ajute pe toti clientii sa evite situatiile periculoase, insa e nevoie si ca oamenii sa se uite cu atentie la ceea ce se intampla.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.