Cornel Stroescu: ”Avem un ministru care habar n-are de agricultură”

Fermierii români sunt furioși pe ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros, după ce acesta nu și-a ținut promisiunea făcută în campania electorală de a da despăgubiri pentru culturile de primăvară distruse de secetă.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, fermierul Cornel Stroescu din județul Mehedinți a venit cu un mesaj dur pentru șeful MADR, despre care spune că nu îi reprezintă pe fermieri și nu are ce căuta la conducerea ministerului.

”Eu nu știu dacă o să mai am intrare în Ministerul Agriculturii, la câte critici le-am adus. Până la urmă sunt drepturile noastre, am spus ce ne doare. Acest ministru nu trebuie să mai fie în Ministerul Agriculturii și o spun cu toată responsabilitatea, ca fermier. El nu ne reprezintă. Până la formarea noului Guvern, l-am avut un an și ceva. A declarat în presă că el nu a reușit să facă agricultură. A încercat să-și facă un cabinet de medic veterinar, înțelegând că asta a studiat; n-a reușit nici acolo. Păi nu poți să conduci destinele agriculturii unei țări și să nu fi fost în stare să faci ceva în viață. Ai fost bugetar, ai fost salariat. Păi de ce ești acolo, de ce primești acești bani? Cum poți să dormi noaptea și să tai tot, să nu faci, să minți, ca să fii în această funcție? Cât să mai îndure fermierii?

”Avem un ministru care habar n-are de agricultură. Haideți să o spunem direct. În privința pestei porcine africane, trebuia deja să ia măsuri, mai ales că a terminat facultatea de medicină veterinară. (…) Dacă ai un ministru care habar n-are de agricultură, n-ai cum să faci performanță în agricultură”, a spus Cornel Stroescu în direct la AGRO TV.

În viziunea fermierului, singura șansă a agricultorilor români este un mediu asociativ mult mai puternic, care să pună piciorul în prag la discuțiile cu oficialii și să nu se mai lase mințiți.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. ha ha, si cine cirtica, stroiescu …. ala care a lasat utilajele in iarba … de fapt un papagal acest stroiescu care mai mult cu televizoru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole