Avem produse montane. Un deputat vrea să ştie cine le va verifica

munte_satDeputatul Mircea Sămărtinean a adresat în plenul Camerei Deputaţilor o întrebare ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, pentru a afla cine va verifica dacă producătorii care vor folosi denumirea de produs montan respectă sau nu legile în vigoare.
„Conform prevederilor hotărârii adoptate pentru etichetarea produselor provenite din zona montană, agricultorii care optează pentru acest lucru trebuie să respecte o serie de condiţii, menţionate în caietul de sarcini drept garanţie a faptului că produsul este realizat în zona montană”, a explicat deputatul.
Acesta a subliniat faptul că produsele montane vor avea o calitate superioară şi că de corectitudinea producătorilor depinde păstrarea credibilităţii lor.
În aceste condiţii, Ministerul Agriculturii va trebui să anunţe în cel mai scurt timp care vor fi instituţiile delegate să se ocupe de verificarea şi certificarea produselor montane.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole