Avem nevoie de Camerele Agricole! Cat mai asteptam dupa ele?

Cei de la care se așteaptă pâinea noastră cea de toate zilele, fermierii, își fac treaba, asta este clar. Secetă sau grindină, arșiță sau îngheț, ei sunt în câmp. Au obosit însă, de când cer de la legiuitori să manifeste mai multă implicare, pentru a crea cadrul normativ de care agricultorii au nevoie. سواريز ليفربول

În emisiunea ”Agricultura la Raport” din 17 iunie, moderată de Ovidiu Ghinea, la Agro TV au fost repuse pe tapet câteva dintre așteptările fermierilor români, cerințe pe care le cunoaștem cu toții, dar care deocamdată nu au fost îndeplinite. Una dintre legile mult solicitate este cea a camerelor  agricole, despre care se tot vorbește de ani buni, dar este și acum amânată, spre amărăciunea fermierilor.

”Deși se discută despre ea de 2 ani, a ajuns în plenul Camerei Deputaților, a mai stat vreo șase luni la comisia juridică și în final am fost de acord ca ea să intre din nou în atenție după alegerile din toamnă, să mai fie amânată puțin, pentru a nu mai trebui să revenim cu îmbunătățiri ulterior”, a spus Florentin Bercu, director executiv UNCSV.

”Deși vorbim de atâta vreme despre aceste camere agricole, despre fondul mutual și alte lucruri vitale pentru agricultură, nici la acest moment nu avem nimic concret. لعبة بوكر Hai să dăm și noi legi despre care să nu ne dăm seama la sfârșit că nu sunt bune. الطاوله Camerele agricole nu au încă o lege, ele nu există nici astăzi, iar comisia de agricultura ce a făcut?  A ajuns să le amâne” a afirmat vădit supărat Nicu Vasile, președinte LAPAR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole