Avans APIA 2022 – Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ministrul Petre Daea

Peste 240.000 de fermieri au fost autorizați la plata avansului APIA, de la începutul campaniei de plăți, din 16 octombrie. 

Potrivit datelor prezentate de ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea, în exclusivitate la AGRO TV, peste 662,41 milioane de euro au intrat în conturile fermierilor până la această dată, iar plățile în avans vor continua până în 30 noiembrie.

”Vreau să-i felicit pe funcționarii de la APIA, care prin înțelegerea procedurilor, s-au așezat la masa de lucru, neuitându-se în calendar să vadă dacă sunt sărbători sau dacă este weekend. Au lucrat cot la cot, iar astăzi putem să anunțăm că am distribuit subvențiile pentru 246.619 fermieri, o sumă 662,41 milioane euro. Sunt bucuros din acest punct de vedere, că și anul acesta am pornit cu dreptul”, a precizat ministrul Petre Daea pentru AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura Modernă”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole