Au ramas doar DOUA SAPTAMANI pentru inscrierea la Meat & Milk 2016

MM23Au mai ramas doar DOUA SAPTAMANI in care va puteti inscrie pentru a participa la cea de-a V-a editie a Expo-Conferintei Internationale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfasura in zilele de 12 si 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub genericul „SUBFINANTARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri in calea unui business de succes, intr-o economie aflata in dezechilibru”.
Detalii despre organizarea manifestarii, speakeri, participanti, expozanti, program si tematica, precum si inscrieri, puteti obtine accesand www.meat-milk.ro, sau la tel: 021.223.25.21.
Cu siguranta, asa cum au anticipat organizatorii Expo-Conferintei Internationale Meat & Milk 2016, situatia importurilor va fi, poate, cel mai dezbatut subiect.
Programul evenimentului contine urmatoarele dezbateri care, cu siguranta, vor genera discutii aprinse:
Workshop FERMA: ”Cat mai poate lupta fermierul roman cu importurile de carne si lapte-materie prima?” (13:20-14:00. Speakeri: Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, Claudiu Franc-Presedinte FCBR, Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brasov)
Workshop CARNE: ”Preturi, Importuri, Calitate” (13:20-14:00. Speakeri: Sorin Minea-Presedinte Romalimenta, Florin Capatana-Vicepresedinte AMRCR)
Workshop LAPTE: ”Multi am fost, putin am ramas, ce va fi maine?” (13:20-14:00. Speakeri: Dorin Cojocaru-Presedinte APRIL, Dr. Ing. George Grecu-Consultant GERAMO, Dana Tanase-Director ANSVSA)
Tema importurilor si a masurilor care trebuie adoptate pentru protejarea fermierilor si procesatorilor romani va fi abordata si de urmatorii speakeri:
Viorica Dancila-Europarlamentar (12 mai, Sedinta generala, ora 9,15)
Simona Allice Man-Secretar de Stat MADR (12 mai, Sedinta generala, ora 9,35 si Sesiunea ”Liber la cuvant”: 12 mai, ora 15:00-16:30)
Paul Anghel-Director General ANPC (12 mai, Sesiunea ”Liber la cuvant”, ora 15:00-16:30)
Sanatatea animalelor, siguranta alimentara si calitatea produselor vor fi analizate de:
Andrei Butaru- Presedinte ANSVSA (Sedinta generala-13 mai, ora 10:30)
Bogdan Marcel Pandelică- Presedinte ANPC (Sedinta generala-13 mai, ora 11:00)
Situatia generala a sectoarelor de carne si lapte din Romania, inclusiv problema importurilor, va fi si pe agenda Mesei rotunde din ziua de 13 mai, orele 12:00-13:30), la care au confirmat participarea ca speakeri:
Andrei Butaru-Presedinte ANSVSA, Bogdan Marcel Pandelica-Presedinte ANSVSA, Dorin Cojocaru-Presedinte APRIL, Sorin Minea-Presedinte Romalimenta, Claudiu Franc-Presedinte FCBR, Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, Stefan Padure-Presedinte APAR.
Amintim ca domnul Achim Irimescu-Ministru al Agriculturii, a confirmat participarea la eveniment, subiectul importurilor pe care le-a atacat recent, cu vehementa, urmand sa fie abordat si de Domnia Sa.
Sectiunea infoTRIP va prilejui in acest an o vizita de documentare la Ferma Regalina, specializata in ingrasarea taurasilor.
Cat priveste Sectiunea B2B-Expo, la standuri au confirmat prezenta urmatoarele companii: Aaylex (Partener Premium), Mirdatod, Biotrend, Fondul de Garantare, Angst, Five Continents, Cris Sib Lacto, Albalact, IMA-Italia, Scale Expert, Net Brinel, Merck, Fotometric Instruments.
INSCRIE-TE, PARTICIPA, IMPLICA-TE, INTRA IN DIALOG!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole