Au pus toată comuna pe jar! Scandal cu topoare, drujbe și focuri de armă!

Două familii din Mărăcineni, județul Buzău, au pus toată comuna pe jar, după ce au provocat un scandal care s-a lăsat chiar cu focuri de armă, informează AGERPRES.

Trupele Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău au fost nevoite să recurgă la focuri de armă pentru aplanarea unui conflict între două familii din comuna Mărăcineni, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Astfel, având în vedere atitudinea agresivă a părților implicate, care ar fi avut asupra lor spray-uri lacrimogene, o drujbă şi alte obiecte contondente, oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical, pentru a evita escaladarea scandalului care, potrivit unor surse, ar fi fost generat pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

„La data de 27 august, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au fost sesizaţi cu privire la faptul că între două familii din localitate este în desfăşurare un conflict. Echipajele de poliţie s-au deplasat de îndată la locaţia indicată, în vederea identificării persoanelor, aplanării conflictului şi aplicării măsurilor legale ce se impun. Pentru gestionarea cu operativitate a conflictului, au fost direcţionaţi în sprijin inclusiv luptători de la SAS şi jandarmi. Având în vedere că persoanele aveau o atitudine agresivă, părţile implicate adresând ameninţări cu acte de violenţă, poliţiştii au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru detensionarea stării conflictuale. Trei persoane implicate au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, cei trei buzoieni, cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani, au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentaţi parchetului cu propunerea luării unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole