Au pus șaua pe hoțul de cai „noaptea pe fulgerătură”!

Un argeșean și-a pus în cap să fure un cal „noaptea pe fulgerătură”, vorba cântecului, doar că hoțul de cai nici n-a ieșit bine din gospodăria cu pricina, că l-a și „fulgerat” Poliția.

În cursul nopții de duminică spre luni, un bărbat din comuna Hârtiești, județul Argeș, a anunțat poliția cu privire la faptul că îi lipsește un cal din curte, bărbatul bănuind că animalul a fost sustras de hoții din localitate. 

Oamenii legii, au pornit imediat pe urmele hoțului, iar la scurt timp au prins și vinovatul. Aceștia au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Țițești, care avea calul în cauză legat la căruța sa.

Ca urmare, barbatului vinovat i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilelor următoare să fie dispuse măsuri preventive.

Calul a fost restituit proprietarului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole