ATENȚIE! Noi reglementări pentru sectorul avicol!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pregătește noi reglementări în sectorul avicol.

Potrivit proiectului de ORDIN privind modificarea și completarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 227/2018 privind aprobarea Programului de susţinere pentru activitatea de reproducţie, incubaţie şi de creştere în sectorul avicol aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr.463/2019, pus vineri în dezbatere publică de către MADR, termenul-limită până la care beneficiarii pot depune cererea de înscriere în program este data de 30 iulie 2022, inclusiv.

Mai multe informații despre modificările ce îi vizează pe crescătorii de păsări puteți afla accesând actul normativ aici.

Potrivit reprezentanților MADR, cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 zile de la data publicării pe adresa de e-mail: daniela.barca@madr.ro.
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole