ATENȚIE! Mesaje false în numele ANAF!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală atrage atenția că zilele acestea se desfășoară o campanie de mesaje false în numele ANAF, prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au „plăţi fiscale restante”.

„Mesajului îi este anexat un document, «factura fiscală», pe care vă sfătuim să nu îl deschideţi, în niciun caz! Reiterăm următoarele: nu deschideţi aceste emailuri şi nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut; nu transmiteţi bani către conturile menţionate!”, avertizează reprezentanții ANAF într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei

Aceștia precizează că Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia. De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center ANAF 0314039160. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole