ATENȚIE, FERMIERI! Falșii ”contabili” umblă cu o nouă înșelătorie! Nu vă lăsați păcăliți!

Mare atenție la falșii ”contabili”! În ultima perioadă, micii fermieri se confruntă cu o nouă problemă legată de speculanții care încearcă să-i înșele și să le ia banii. Florin Ciobanu, fostul consilier al ministrului agriculturii Petre Daea, a semnalat problema pe pagina personală de facebook.

Potrivit acestuia, țeparii îi înșeală pe micii fermieri cerându-le câte 1.000 RON pe dosar pentru întocmirea deosarelor pentru schema de sprijin financiar acordat de Ministerul Economiei sub forma unor grant-uri de 2.000 euro. ATENȚIE! PFA-urile din sectorul legumicol/pomicol/apicol/zootehnic NU sunt eligibile la finanțarea prin grant-urile de 2.000 euro puse la dispoziție de Ministerul Economiei prin Ordonanța nr.130 din 31 Iulie 2020!!! Ordonanța poate fi consultată AICI, unde se pot vedea codurile CAEN eligibilile prin Ordonanța 130.

Fermierii (persoane fizice/PFA-uri/IF-uri/II-uri/SRL-uri) vor primii ajutor prin Măsura 21 derulată de APIA de unde se pot accesa de la minim 700 euro la maxim 7.000 euro/fermă!
 
Cu această ocazie, reamintim că cererile pentru subvenția de criză prin Măsura 21 se depun până la data de 23 octombrie 2020. Recomandăm fermierilor să urgenteze procesul de depunere a cererilor și să se deplaseze cât mai repede la sediile APIA, ori să depună documentele online.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole