ATENȚIE FERMIERI! CEREȚI ADEVERINȚELE PENTRU APIA. TIMPUL ESTE SCURT

Reprezentantul crescătorilor de bovine, Zoltan Haler, atrage atenția fermierilor să ceară de urgență adeverințe dela asociațiile de COP pentru a putea cere subvențiile ce li se cuvin:

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

„Vrem să facem un anunț pentru toți fermierii care au semnat contracte cu asociațiile la COP: să solicite de urgență adeverințele de la registrele genealogice,necesare depunerii cererilor la APIA. Acestea se cer de la asociațiile de COP, fiind necesare pentru întocmirea dosarelor de solicitare de subvenții și, dat fiind faptul că urmează alte sărbători, iar timpul este foarte scurt până în 15 mai,când e termenul limită de depunere de cereri rugăm și asociațiile și fermierii să se implice și să se ocupe de eliberarea cererilor”

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Exist[ deja informatii potrivit cărora câteva mii de fermieri ar putea fi sacrificați și să rămână fără subvenții din cauza lipsei acestor adeverințe.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE, ANIMALE, TERENURI SAU AFACERI IN DOMENIUL AGRICOL LA CELE MAI BUNE PRETURI

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole