ATENȚIE, fermieri! APIA anunță noi controale în teren!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat miercuri nouă serie de controale în teren pentru pregătirea plăților în avans aferente Campaniei 2022.

Controalele APIA vizează un număr de 56.177 de dosare unice depuse pentru schemele de plată pe suprafață, măsurile de dezvoltare rurală, schemele de ajutor din sectorul zootehnic și ecocondiționalitate din cererea unică de plată.

Inspecţia fizică pe teren constă în verificarea la faţa locului a declaraţiei/cererii fermierului în funcție de scopurile pentru care a fost selectat la control, inspectorii APIA urmărind în ce măsură sunt respectate de către fermierii solicitanți criteriile de eligibilitate, angajamentele și alte obligații asumate prin depunerea cererii unice de plată.

Cum plățile subvențiilor aferente Campaniei 2022 urmează să înceapă în 16 octombrie, reprezentanții APIA solicită colaboarea fermierilor pentru a putea finaliza la timp campania de controale în teren.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole