Atenţie: Este perioada propice pentru a semăna plantele aromatice

Zilele sunpatrunjel_mict aproape de început de vară, orele în care plantele se bucură de lumină sunt şi ele mai multe, balconul este pregătit, însă pe timpul nopţii temperaturile încă mai scad aproape de zero grade.
Zilele sunt din ce în ce mai călduroase, însă temperaturile înregistrate peste noapte încă nu permit o astfel de „aventură“.
În această perioadă putem semăna pătrunjelul, leuşteanul, busuiocul
Dacă mai găsim loc în balcon şi pentru a monta jardiniere, ne putem orienta şi către plante care nu au nevoie de foarte mult spaţiu să-şi dezvolte rădăcinile.
Aprilie este, de fapt,  momentul semănării plantelor aromatice. Pregătim ghivecele, punem seminţele şi, pentru a evita scăderile bruşte de temperatură, putem menţine vasul în casă până când plantele răsar. Ne putem astfel bucura de busuioc, rozmarin, leuştean, pătrunjel chiar în balcon, fără să mai fim nevoiţi să le cumpărăm din piaţă. (Sursa: adevarul)
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole