ATENȚIE APICULTORI: SE FAC TRATAMENTE PENTRU COMBATEREA DĂUNĂTORILOR

Primăria Sectorului 6, prin Serviciul Control Activități Publice Gospodărești și Sanitar Veterinar, Fitosanitar, informează cetățenii că Centrul de Protecție a Plantelor din subordinea Consiliului General al Municipiului București efectuează tratamente pentru combaterea dăunătorilor vegetali (afide, tripși, mană, făinare, viespi, omizi, păduche buhă) pe raza sectorului 6 în perioadele 31.07.2017 — 04.08.2017 și 07.08.2017 — 11.08.2017.

Sunt vizate parcurile și aliniamentele stradale, acolo unde se află vegetație abundentă și arbori afectați de acești dăunători.

Serviciul Control Activități Publice Gospodărești și Sanitar Veterinar, Fitosanitar din cadrul Primăriei Sectorului 6 atenționează deținătorii de animale și apicultorii ca, în caz de contact accidental, uman sau animal, cu substanțele utilizate — extrem de toxice — să solicite de urgență asistență medicală de specialitate.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole