ATENȚIE, APICULTORI! S FAC TRATAMENTE DE DEZINSECȚIE ÎN 29-30 IUNIE

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea informează locuitorii că în zilele de 29 și 30 iunie 2017 se vor executa tratamente aviochimice de dezinsecție și larvicidare în municipiu — etapa a II-a.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Produsele utilizate sunt: K-OTHRINE PROFI EC 250, substanță activă deltametrin, VECTOBAC WG substanță activă bacillus thurigiensis israeliensis, fac parte din grupa Xn și Xi de toxicitate și sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Tratamentele aviochimice se vor aplica dimineața până în ora 10.00 (în zilele de 29 și 30 iunie) și seara, după ora 19.30 (în ziua de 29 iunie). Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea sunt rugați să ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermii de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite pe toate zonele verzi ale orașului.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

În funcție de condițiile meteo, perioada în care se va executa lucrarea se poate prelungi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole