Atac la o fermă de păuni

13 păuni au fost obiectul unui atac al hoților la o fermă din municipiul Aiud, profitând de faptul că volierele în care erau crescuţi nu erau asigurate, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, citat de AGERRES.
Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au identificat, vineri, un bărbat de 49 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, bănuit de săvârşirea unui furt. Fapta fusese sesizată Poliţiei în dimineaţa zilei de 17 august.
„Se pare că, în noaptea de 16/17 august, acesta ar fi sustras 13 păuni, în valoare de 10.000 de lei, de la proprietarul unei ferme din municipiul Aiud, profitând de faptul că volierele în care erau crescuţi nu erau asigurate”, se menţionează în comunicatul IPJ Alba.
Poliţiştii din Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului din Cisnădie, context în care păsările au fost recuperate şi restituite proprietarului. Cercetările sunt continuate. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole