Astăzi, TERMEN LIMITĂ la MADR!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) reamintește operatorilor economici care activează în domeniile producție agricolă, depozitare, procesare şi comercializare a produselor agricole şi alimentare că astăzi este termenul limită pentru furniza minister date statistice de evidenţă a stocurilor la aceste produse pentru luna octombrie, conform obligațiilor care le revin potrivit Legii nr. 105/ 2023.

Reprezentanții Ministerului Agriculturii menționează că pe site-ul www.madr.ro, în secțiunea „Industrie Alimentară”, a fost creată o secțiune din care se poate accesa sistemul electronic de raportare a stocurilor de produse agroalimentare din România – SERSPAR.

Aplicația poate fi accesată de pe home page sau direct din link-ul https://stocuri.madr.ro.

„Reamintim că, potrivit Legii nr. 105/ 2023 privind reglementarea modalității de raportare a stocurilor la produsele agricole şi alimentare, datele statistice vor fi comunicate o singură dată pe lună, până în data de 15 a lunii pentru luna precedentă”, se mai arată într-o informare făcută pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole