Asociația Bălțata Românească vine din nou în sprijinul fermierilor

Au fost realizate două modele de cereri de declarare de evenimente și înmatricularea vițeilor.
vacabaltata
Zootehnia nu se mai practică după ureche. Specialiștii din domeniu sunt tot mai pregătiți, tehnologia a evoluat enorm, iar legislația a devenit tot mai stufoasă. Din acest motiv, asociațiile de fermieri caută să simplifice totul pentru că cei care lucrează în domeniu să nu întâmpine prea multe multe probleme.
“Asociatia crescătorilor de vaci BĂLȚATA ROMÂNEASCĂ de tip Simmental, conducătoarea Registrului Genealogic la rasa Bălțata Românească, vă face cunosc că în urma numeroaselor sesizări venite din partea fermierilor crescători de vaci, a realizat două modele de cereri de declarare evenimente și înmatricularea (crotalierea) vițeilor. Aceste cereri se recomandă a fi folosite la toate evenimentele ce au legătură cu animalele din exploatație , în relația cu medicul veterinar concesinonar.
Depunerea în scris , cu număr de înregistrare de la medicul veterinar concesionar, va elimina orice neînțelegere care ar putea să aparț în îndeplinirea atribuțiilor ambelor părți .
Fermierii trebuie să știe că sunt obligați conform prevederilor legale să declare medicului veterinar concesionar toate evenimentele care apar în exploatație .
Cererea se întocmește în 2 exemplare, din care un exemplar se păstrează de către fermier, având numărul de înregistrare de la medicul veterinar înscris pe ea .
În caz de litigii, cererile pot fi prezentate ca și documente doveditoare în susținerea diferitelor cauze ale fermierilor”, se arată într-un comunicat al Asociației Bălțata Românească.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole