Asigurare gratuita si un voucher de 100 RON pentru crescatorii de animale

  • DSCN6793O asigurare oferita gratuit pentru animale
  • Un voucher in valoare de 100 RON ce poate fi utilizat la orice Cabinet/Farmacie veterinar(a)

 
good.bee Credit IFN S.A., instituție financiara nebancara de microfinanțare, parte a grupului Erste, lansează un pachet cu multiple beneficii pentru crescatorii de animale din Romania:

  • Asigurare oferita gratuit de catre good.bee Credit pentru animalele tale
  • Un voucher in valoare de 100 RON ce poate fi utilizat la orice Cabine/Farmacie veterinar(a)

În plus, ai următoarele avantaje la creditul pentru crescatorii de animale:

  • fără ipotecă imobiliară pentru sume de până la 135.000 RON
  • grafic de rambursare flexibil, stabilit în funcție de sezonalitate
  • pauză la plata ratelor de până la 9 luni pe an
  • dobândă fixă, cheltuielile pot fi planificate fără grija cresterii ratei aplicate creditului

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot intra în legătură cu reprezentanţii good.bee Credit IFN SA la numărul de telefon 021.212.07.30 sau pot consulta regulamentul campaniei pe www.goodbeecredit.ro
Background info
good.bee Credit IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, infiintata in 2009 avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de buna calitate, punand la dispozitie celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea sanselor de reusita.
Ca linie generala de abordare, good.bee Credit IFN SA tinteste cu precadere clientii care se incadreaza in profilul micului producator din zona rurala (Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA, SRL, etc)  dornici sa isi dezvolte in mod continuu activitatea pe care o desfasoara.
good.bee Credit IFN SA a construit o rețea puternică la nivel naDSCN6793țional formata din 20 centre regionale + sediul central, acoperind 40 de județe, având consultanti specializati dedicați să servească micii antreprenori. Rețeaua noastră este în dezvoltare și căutăm în mod constant cele mai bune resurse umane disponibile care sa inteleaga si sa sustina clientul in fiecare etapa de dezvoltare a acestuia.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole