7 decembrie 2021 - 16:24

Arsenie Boca face minuni, dar nu repară și drumuri

Luni, 28 noiembrie, va fi mare hram la Mănăstirea Prislop, din județul Hunedoara.

arsenieboca

Săptămâna viitoare hunedorenii vor trece de la o sărbătoare la altă. Luni, mii de pelerini sunt așteptați la Mănăstirea Prislop, acolo unde va avea loc parastasul părintelui Arsenie Boca.

Potrivit Mesagerului Hunedorean, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, l-a convocat pe reprezentantul firmei constructoare la fața locului, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor, dar mai ales pentru a luă o hotărare privind continuarea sau nu a investiției.

Situația de la Mănăstirea Prislop este însă complicată deoarece administratorul firme Strade Conscom, cea care a câștigat licitația pentru amenajarea drumului de acces, dorește să abandoneze șantierul în lucru din cauza faptului că banii alocați pentru acest proiect nu acoperă nici măcar 60% din costurile lucrării.

„Am fost cu constructorul la Prislop. Se continuă lucrările, iar într-o săptămană expertul ne va spune ce trebuie făcut aici. Vom aplica soluția acestuia. Dacă trebuie să se toarne asfalt peste tot, atunci reluăm licitatia”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara.