Arsenie Boca face minuni, dar nu repară și drumuri

Luni, 28 noiembrie, va fi mare hram la Mănăstirea Prislop, din județul Hunedoara.
arsenieboca
Săptămâna viitoare hunedorenii vor trece de la o sărbătoare la altă. Luni, mii de pelerini sunt așteptați la Mănăstirea Prislop, acolo unde va avea loc parastasul părintelui Arsenie Boca.
Potrivit Mesagerului Hunedorean, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, l-a convocat pe reprezentantul firmei constructoare la fața locului, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor, dar mai ales pentru a luă o hotărare privind continuarea sau nu a investiției.
Situația de la Mănăstirea Prislop este însă complicată deoarece administratorul firme Strade Conscom, cea care a câștigat licitația pentru amenajarea drumului de acces, dorește să abandoneze șantierul în lucru din cauza faptului că banii alocați pentru acest proiect nu acoperă nici măcar 60% din costurile lucrării.
„Am fost cu constructorul la Prislop. Se continuă lucrările, iar într-o săptămană expertul ne va spune ce trebuie făcut aici. Vom aplica soluția acestuia. Dacă trebuie să se toarne asfalt peste tot, atunci reluăm licitatia”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole