Argeş: Peste 1800 de kilograme de legume şi fructe şi 330 de kilograme de carne, confiscate depoliţişti

politieÎn ultimele zile, polițiștii din Argeş au ridicat 332 de kilograme de carne și produse din carne și peste 1800 de kilograme de legume și fructe în urma unei acțiuni organizate în acest week-end, în piețe, târguri și oboare.
De asemenea, au fost constatate 13 infracțiuni și au fost aplicate peste 580 de sancțiuni contravenționale.
În perioada 23-25 septembrie a.c., 222 de polițiști de ordine publică, de la rutieră, de investigare a criminalității economice și de la transporturi au acționat, în piețe, târguri, oboare și în zonele adiacente acestora.
În cadrul acțiunilor, au fost efectuate 76 de controale, dintre care 37 la societăți comerciale, 29 în piețe și 10 în târguri și oboare.
De asemenea, au fost constituite 10 filtre rutiere, fiind verificate 627 de autovehicule.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 13 de infracțiuni, dintre care 2 de natură economică și 6 la regimul circulației rutiere.
În cadrul dosarelor penale întocmite sunt cercetate 8 persoane.
Au fost ridicate în vederea confiscării sau indisponibilizate bunuri în valoare totală de 12.414,95 de lei, dintre care 332 de kilograme de carne și produse din carne și 1842 de kilograme de legume și fructe.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole