Argeş: Drum surpat din cauza ploilor

inundatiissddViitura formată în urma ploilor torențiale căzute marți după-amiază au surpat o parte din drumul județean care face legătura dintre Băbana – Richițele – Cocu. Cantitatea mare de apă căzută ce nu a mai putut fi preluată de tuburile unui pod, a trecut peste si a spălat pietrișul și pământul care îl acopereau. Mai mult, s-a creat și o alunecare de teren, astfel încât drumul este acum închis circulației.
Miercuri, președintele Consiliului Județean Argeș Dan Manu și vicepreședintele Simona Brătulescu împreună cu primarul comunei Cocu și conducerea Regiei Județene de Drumuri Argeș au mers la fața locului pentru a stabili de urgență măsurile ce trebuie luate. Cum în depozitele Regiei există la această oră tuburi cu diametru mai mare decât cele existente și care ar putea prelua o cantitate mai mare de apă,  președintele Dan Manu a cerut ca, până sâmbătă, noile tuburi să fie puse și drumul redeschis circulației.
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole