20 ianuarie 2022 - 04:23

ARBOS vine cu artileria grea la Agritechnica 2019 – Seria ARBOS 7000

Compania ARBOS va fi prezentă la Hanovra între 10 și 16 noiembrie, pentru evenimentul Agritechnica 2019. Aceștia vor prezenta tractoarele din seria 7000, punându-le în evidență calitățile de necontestat: performanță, eficacitate și versatilitate.

Numărătoarea inversă a început deja. Agritechnica 2019 este cel mai important eveniment în domeniul tehnologiilor agicole la nivel european și mondial. De aceea, este o ocazie de neratat pentru ARBOS, o companie italiană de top în sectorul mecanicii agriculturale, care își face revenirea la acest eveniment prin prezentarea noii serii ARBOS 7000.

Inima acestei serii este fără îndoială motorul în 6 cilindri, neobosit și economic, cu o capacitate de 6800 centimetri cubi, furnizat de FTP, o companie de marcă în producția și vânzarea de motoare pentru vehicule agricole. 

Seria 7000 este echipată cu o transmisie de tipul ”implement powershift”, care asigură eficacitate și flexibilitate în fiecare acțiune. Totuși, puterea motorului nu înseamnă nimic dacă aceasta nu este transferată prin roți către pământ. Acesta este rolul sistemului ”ADVANCED + transmission”, dezvoltat exclusiv de către ARBOS, care îmbunătățește în continuare caracteristicile tehnice deja apreciate ale seriei 5000.

Cabina ”HI-VISION MAXI” atrage și ea atenția prin caracteristicile sale unice: ergonomia maximă și zgomotul minim sunt definitorii, însă cabina se mai remarcă și prin spațiul generos și vizibilitatea peste medie. Din scaunul cu suspensie pneumatică, operatorul are acces facil la toate comenzile, iar funcțiile electronice sunt incorporate în cotiera multifuncțională. Toate operațiunile pot fi văzute pe monitorul integrat, proiectat să servească atât ca terminal virtual pentru atașamentele ISOBUS, cât și ca ecran pentru funcțiile agricole de precizie. Gama ARBOS 7000 este prima care face un pas hotărât înspre noile tehnologii, care devin din ce în ce mai prezente în lumea mecanicii agriculturale, fapt ce face această serie perfectă pentru comaniile mijlocii și mari.

Agritechnica 2019 va reprezenta, astfel, o scenă importantă pentru ARBOS, permițându-i companiei să își anunțe progresul și să-și prezinte gama de vârf în fața unui public internațional. 

Vă reamintim că televiziunea noastră, AGRO TV, va fi prezentă la evenimentul Agritechnica 2019, pentru a vă ține la curent cu ultimele noutăți la nivel mondial în materie de tehnologie agricolă.