7 decembrie 2021 - 17:10

Arbos Full Line revine in forta la INNOV-AGRI 2019

Pe 4 și 5 septembrie, ARBOS revine la Innov-agri 2019, la evenimentul francez pentru producătorii de mașini agricole.

Seria 7000 are rolul de a fi vedeta incontestabilă, demonstrându-și cele mai mari atuuri vizitatorilor: performanța, eficiența și versatilitatea.

ARBOS va participa pentru a treia oară la Innov-agri, cel mai important eveniment francez pentru producătorii de utilaje agricole care urmează să se desfășoare între 4 și 5 septembrie 2019 la Ondes, în regiunea Haute Regiunea Garona.

În urma participării Grupului la ediția 2018 a evenimentului, obiectivul din acest an va fi să prezinte toate progresele, îmbunătățirile și succesele pe care Arbos le-a obținut în ultimul an, printr-o gamă de tractoare și echipamente complete, care este deosebit de potrivită pentru Teritoriul francez. Adevărata vedetă a standului D30 va fi seria 7000, care va fi gata să demonstreze întreaga gamă de caracteristici superbe cu care se mândrește vizitatorilor.

După ce și-a făcut debutul în toate cele mai importante evenimente de mecanizare agricolă și târguri, care au fost martorii fiecărui pas în evoluția proiectului, caracteristicile seriei 7000 vor fi în sfârșit prezentate publicului francez. Această mașină neobosită oferă o eficiență de consum excelentă a motorului cu 6 cilindri Stage V FPT cu o putere de până la 280 CP și este prevăzută cu o transmisie „implement powerhift”, care garantează eficiență și flexibilitate în fiecare aplicație.

Alături de o gamă largă de tractoare de teren deschis, seria 5000 ADVANCED va fi, de asemenea, transportată pe teren, oferind o transmisie modulară simplă, dar eficientă, aliniată celor mai bune soluții tehnice care demonstrează rezistența și fiabilitatea în fiecare încercare, după cum demonstrează feedback-ul primit de la utilizatorii finali, care se bucură de aceste utilaje la potențialul lor maxim.

Seria 4000 va reprezenta un alt punct culminant; acest tractor, care este conceput special pentru utilizarea în livezi și podgorii, are o gamă largă de dimensiuni, toate respectând cele mai stricte reglementări privind emisiile și siguranța (Tier IIIB, respectiv TMR).

Modelele emblematice afișate vor include versiunea Rops a 4080F, care beneficiază cu adevărat de dimensiunile sale super-compacte, și CAB-ul 4090AF, care se mândrește cu o cabină cu vedere panoramică, combinând un aspect atractiv cu un design conceput pentru a provoca cât mai puține daune. pe cât posibil la vegetație.

Combinându-se perfect cu gama de tractoare, cultivatorul din seria UNICA va ieși în evidență printre celelalte echipamente expuse, garantând o productivitate mai mare, niveluri mai ridicate de protecție a culturii și ușurință de utilizare pentru operator, datorită sistemului ușor de setat care permite distanța dintre rânduri care trebuie reglată rapid fără a îndepărta sau deșuruba componentele; acestea pur și simplu „alunecă” de-a lungul ghidului. În consecință, aceste cultivatoare pot fi reglate rapid de la o sapa de 75 cm (de exemplu pentru porumb), la o sapa de 45 cm (de exemplu, pentru soia sau sfeclă), oferind în esență clientului două mașini într-una.

MSBI 2.0 600 COMBI va apărea, de asemenea, această semănătoare combinată pentru culturile de cereale având o grapă rotativă pliabilă care asigură o lățime de lucru de 6 metri, ceea ce o face deosebit de potrivită pentru piața franceză; și în sfârșit, MS 8230 Elektro – noua semănătoare cu transmisie electrică care îmbunătățește performanțele de însămânțare cu viteză mare – va fi de asemenea prezentă la eveniment.

Ca atare, Innov-agri 2019 este etapa ideală pentru anunțarea progresului Grupului în Franța, dezvăluind exclusiv gama sa principală unui public țintă selectat. Prezența Grupului la târg va reprezenta, de asemenea, o oportunitate ideală de a continua consolidarea ARBOS France, forjând noi parteneriate cu potențiali dealeri și clienți, gata să împărtășească o traiectorie de creștere.

Despre ARBOS:

Fondat în 2015, grupul ARBOS reprezintă a doua fază a unui proiect lansat în 2011 ca Lovol Europe Engineering’s Research & Development Center.

Grupul a început cumpărând MaterMacc S.p.A și Goldoni S.p.A., două mărci italiene istorice, iar în doar trei ani, ARBOS a evoluat de la faza de start până la a fi un jucător cheie la nivel internațional. Astăzi, compania italiană, cu sediul în Migliarina di Carpi (MO), servește ca punct de referință în sectorul mecanicii agricole. Stilul ARBOS este o combinație de tehnologie, un accent pe mediu, promovarea tradiției italiene și pasiunea pentru design, deoarece Grupul percepe viteză maximă până la crearea unei linii complete de tractoare și echipamente performante. De la utilaje dedicate câmpului deschis la echipamente specializate pentru livezi și podgorii, toate în sprijinul unui ciclu agronomic durabil și al companiilor agricole care operează în cadrul acestuia.

Acest obiectiv poate fi atins datorită unei abordări strategice și decisive a afacerii, cu investiții constante în cercetarea și dezvoltarea de noi soluții, ca răspuns la cerințele fiecărui segment de piață. Astăzi, ARBOS servește o piață globală și are 2 uzine de producție, în Carpi și San Vito al Tagliamento, cu peste 400 de angajați și peste 5.000 de mașini fabricate și vândute în 64 de țări din întreaga lume.

Mai mult, Grupul mai are 3 sucursale de vânzări: ARBOS France, ARBOS Iberica și ARBOS Russia și o serie de acorduri comerciale cu cele mai importante piețe strategice, precum Polonia, Turcia, Republica Cehă, Austria, Balcanii, Grecia și România.

Accesați site-ul https://www.arbos.com/