„Arboram tricolorul si intonam imnul”, o noua campanie nationala

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor – InfoCons anunță o nouă campanie națională! „Arborăm tricolorul la geamurile caselor, la autoturisme, la case și intonăm imnul”, este un apel lansat de către președintele InfoCons, Sorin Mierlea, către toți cetățenii. Această campanie are drept scop susținerea tuturor românilor în această perioadă de criză națională. 

„Chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă, InfoCons lanseaza Campania
„Pentru o Românie mai bună, doar împreună! Deșteaptă-te, române!”
În această perioadă toți românii trebuie să fie alături de cei mai puțin ajutorați și să le acorde un sprijin, fie el și o vorbă bună sau un sfat. Doar împreună și uniți putem trece peste această grea încercare care afectează toată populația neținând cont de stare materială, socială sau educațională.
Să arborăm tricolorul la geamurile caselor, la autoturisme, la garduri etc și să intonăm împreună „Deșteaptă-te, române!”.
Sperăm să vă alăturați acestui demers inițiat de InfoCons și cu cât mai multe
steaguri arborate, puterea noastră va crește și vom da dovadă de UNITATE.

Solicităm artiștilor, oamenilor de artă și cultură, mass mediei, politicienilor cât și oamenilor din alte domenii, să se alăture acestui demers.
‘Și să nu uităm că înainte de apartenență socială, sexuală, religioasă, politică etc avem cu toții un numitor comun – suntem oameni, cetățeni ai României.
Împreună Putem! Împreună devenim puternici și mai ales respectați! Fiți alături de noi!
Astăzi doar împreună putem face ca ziua de mâine să fie bună așa că, să adoptăm împreună o 9atitudine! Să nu uitam că suntem români și că împreună putem!”, a transmis Sorin Mierlea, președintele InfoCons.

InfoCons este Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și
Strategiilor din România membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International, membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori, având Secretariatul General în București.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole