APIMAR: Distantarea sociala si conditii de maxima igiena – solutii pentru continuarea activitatii

Pe parcursul ultimelor zile membrii Asociației Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România – A.P.I.M.A.R. s-au pregătit, ținând cont de recomandările și restricțiile impuse de autoritățile guvernamentale, pentru a preveni modul în care noul coronavirus poate afecta activitatea proprie, dar și pe cea a fermierilor și au întreprins mai multe măsuri.

„A.P.I.M.A.R. si membrii sai apreciaza si recunosc rolul deosebit de important pe care fermierii il au in economia nationala in general, dar mai ales in astfel de situatii dificile in care ne aflam din cauza noului coronavirus (COVID-19)”, se specifică în comunicatul trimis pentru AGRO TV. Mai jos sunt prezentate cele trei măsuri întreprinse de asociație.

  1. Se respecta distantarea sociala prin modul de lucru flexibil, atât din punct de vedere al programului cat si din punct de vedere al locației.
    Toate departamentele sunt functionale pe oricare dintre canalele de comunicare la distanta. Membrii A.P.I.M.A.R. pot fi contactati telefonic sau online pentru orice situatie sau nelamurire tehnica sau comerciala.
  2. Se asigura continuitatea in activitatea desfasurata in conditii de maxima igiena si siguranta.
    Piesele de schimb pentru utilajele agricole sunt deja asigurate în mare parte pentru campania de primăvară, o parte fiind însă încă pe drum și trebuind să ajungă cu bine la destinație pentru finalizarea campaniei de primăvară în bune condiții. In depozitele membrilor A.P.I.M.A.R. sunt respectate toate normele de preventie solicitate in aceasta perioada. 
  1. Asigurarea interventiilor de service in situatii ce nu suporta amanare.
    Echipele de service mobil pot interveni in situatii de urgenta, ulterior unei discutii telefonice cu responsabilul tehnic regional pentru a stabili detaliile necesare.

In contextul COVID 19 prioritatea A.P.I.M.A.R. si membrilor sai este protejarea sigurantei sanantatii angajatilor, colaboratorilor si comunitatii in care isi desfasoara activitatea si de aceea vor continua luarea tuturor masurile de precautie in vederea limitarii contactului direct, mai ales acolo unde exista alternative, transmit reprezentanții A.P.I.M.A.R.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole