26 mai 2022 - 16:23

ATENȚIE APICULTORI: SE FAC STROPIRI ÎMPOTRIVA DĂUNĂTORILOR!

Primăria Sectorului 6, prin Serviciul Control Activități Publice Gospodărești și Sanitar Veterinar, Fitosanitar, informează cetățenii că Centrul de Protecție a Plantelor din subordinea Consiliului General al Municipiului București continuă tratamentele pentru combaterea dăunătorilor vegetali pe raza Sectorului 6.

Până pe 15 septembrie 2017, și în perioada 18 — 22 septembrie 2017, se vor face tratamente pentru: acarieni, afide, tripși, mană, făinare, viespi, omizi. باى بال المواقع

Sunt vizate parcurile și aliniamentele stradale, acolo unde se află vegetație abundentă și arbori afectați de acești dăunători.

Serviciul Control Activități Publice Gospodărești și Sanitar Veterinar, Fitosanitar din cadrul Primăriei Sectorului 6 atenționează deținătorii de animale și apicultorii ca, în caz de contact accidental, uman sau animal, cu substanțele utilizate — extrem de toxice — să solicite de urgență asistență medicală de specialitate.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.