APIA, termen URGENT pentru subvențiile fermierilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) mai primește doar luni, 16 mai 2022, cererile unice de plată fără penalități pentru subvențiile aferente anului 2022.

”Felicitări tuturor funcționarilor din cadrul APIA, care în aceste zile de weekend se află la birou alături de fermieri pentru depunerea Cererii unice de plată aferentă Campaniei 2022. Vă reamintim că luni, 16 Mai 2022, este data limită pentru depunerea solicitării de plată fără penalizări!

Astăzi centrele agenției au înregistrat 7.139 de cereri unice pentru o suprafață de 262.848 hectare”, a transmis APIA pe pagina oficială de facebook a instituției.

Fermierii care nu au apucat să depună cererile până la data de 16 mai, pot să le depună în termen de 25 de zile după această dată, însă vor fi penalizați cu 1% din valoarea subvențiilor pentru fiecare zi de întârziere.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole