APIA se pregătește de startul plății subvențiilor! Mesaj de la directorul Adrian Pintea

Fermierii care au depus cererile unice de plată pentru campania 2022 mai au de așteptat fix o lună de zile până când subvențiile vor începe să intre în conturi, pentru că Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va demara plata avansului la data de 16 octombrie 2022.

Adrian Pintea, Directorul General APIA, s-a aflat ieri la Suceava, în mijlocul colegilor de la centrul local Câmpulung Moldovenesc, pentru o întâlnire de analiză a stadiului activităților curente.

Astfel, în cadrul întâlnirii de lucru au fost analizate stadiul controalelor pe teren derulate la nivelul județului Suceava pentru cererilor unice de plată depuse în Campania 2022, stadiul pregătirii dosarelor care intra la plata in avans din 16 octombrie, precum și strategia de lucru pentru menținerea unui ritm constant, ridicat de autorizare a plăților în avans.

De asemenea, șeful APIA a mai verificat și bilanțul autorizărilor la plată a schemelor aferente Campaniei 2021 la nivelul centrului local, precum și alte aspecte referitoare la activitatea centrului.

Directorul general a felicitat întreaga echipa APIA Suceava pentru seriozitate, implicare și performanțe și i-a asigurat pe colegi de întregul său sprijin în Campania de plată în avans 2022, îndemnându-i totodată să fie alături de fermieri și să-i sprijine cu orice au nevoie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole