APIA: Peste 1,3 miliarde EURO vor intra în conturile fermierilor! Când se fac plățile

Fermierii români care au depus cererile unice de plată pentru anul 2022 vor primi sume consistente de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), până la sfârșitul anului.

Prezent în emisiunea ”Agricultura la Raport”, la AGRO TV, directorul general al instituției, Adrian Pintea, a vorbit despre obiectivele agenției în ceea ce privește plățile de anul acesta.

”Cuantumurile vor fi anunțate undeva la începutul lunii octombrie, dar ca și sumă totală, ca și avans ne propunem să acordăm undeva în jur de un miliard de euro, iar la plata finală încă 300-400 milioane de euro. Deci până la sfârșitul anului 2022, peste 1,3 miliarde de euro vor intra în conturile celor peste 780.000 de fermieri pe care APIA în are pentru anul 2022”, a precizat Adrian Pintea în direct la AGRO TV.

Potrivit șefului APIA, plata avansului va începe la data de 16 octombrie, în timp ce plățile finale vor fi demarate începând din 2 decembrie 2022.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole