APIA ÎȘI PRELUNGEȘTE PROGRAMUL ȘI ÎN WEEKEND

Mobilizare generala in randul functionarilor din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. Vin la serviciu si in weekend.

Asadar, agricultorii care solicita subventii pentru Campania 2017, dar care nu au avut cum sa ajunga la centrele judetene in timpul saptamanii, o pot face atat sambata cat si duminica. Totodata, pentru buna desfasurare a depunerii cererilor, Directiile Agricole Judetene pot asigura inclusiv transportul fermierilor.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale reaminteste ca termenul limita de depunere a Cererilor unice de plata este data de 15 mai. Totodata, pentru a veni in sprijinul fermierilor, in weekend-urile urmatoare, in datele de 6 – 7 -13 si 14 mai, atat sediile judetene cat si cele locale ale APIA vor functiona dupa programul de lucru normal, se arata intr-un comunicat al Ministerului. Pe aceasta cale, potentialii beneficiari ai sprijinului financiar sunt rugati sa respecte programarea la care au fost invitati sa depuna Cererea unica de plata, iar cei care nu au reusit sa se prezinte la data programata, sa contacteze de urgenta Centrele APIA la care sunt arondati.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Pentru fermierii care intampina probleme si nu se pot deplasa la autoritatile competente, Directiile Agricole au primit directive clare din partea Ministrului Petre Daea. Pentru o mai buna desfasurare a procedurilor de depunere a cererilor unice, specialistii din cadrul directiilor, au obligatia de a comunica in permanenta cu fermierii si cu unitatile administrativ teritoriale, iar acolo unde identifica beneficiari care se afla in imposibilitatea de a ajunge la centrele APIA, se va asigura transportul si vor acorda suport tehnic pentru completarea actelor necesare, respectandu-se astfel termenul limita de 15 mai 2017.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Citește și

Comentariile sunt închise