APIA, informare pentru fermieri – Când ajung BANII ÎN CONTURI

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) realizează în această perioadă autorizarea la plată aferentă mai multor programe și măsuri de sprijin pentru fermieri. Pe lângă plățile regulare pentru fermierii care au depus cereri unice de plată în Campania 2021, APIA mai realizează acum plățile pentru următoarele scheme de sprijin:

  • plata ajutorului de stat pentru motorina aferentă trimestrului III, anul 2021
  • plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor
  • ajutorul de minimis aferent producției de legume în spații protejate pentru anul 2021

Având în vedere faptul că mulți fermieri nu știu exact la ce perioadă intră banii în conturi după autorizarea la plată, vă prezentăm precizările instituției în legătură cu acest subiect.

”De la data autorizării la plată a unui dosar durează 4-5 zile lucrătoare până când contul fermierului este alimentat cu suma cuvenită. Pentru informații suplimentare despre stadiul dosarului dvs. vă puteți adresa centrului local APIA de care aparțineți sau puteți transmite o solicitare scrisă care să cuprindă datele dvs. de identificare pe adresa de e-mail: relatii.cu.publicul@apia.org.ro”, precizează agenția.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole