APIA incepe plata subventiilor restante catre fermieri

249

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță, printr-un proiect de hotărâre de Guvern, publicat pe site-ul oficial al instituției, că alocă suma de 411 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură. Așadar, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) urmează să le plătească fermierilor restanțele din anul 2019 la subvenția la motorină.

”Suma alocată pentru plata ajutorului de stat în anul 2020 este de 411.000,00 mii lei şi se asigură de la bugetul de stat, în limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul 2020”, se arată în documentul publicat pe site-ul MADR.

Plata va putea fi efectuată după aprobarea hotărârii, iar APIA va direcționa sumele către centrele județene, care urmează apoi să efectueze plățile către fermieri.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult