APIA face AZI plăți pentru crescătorii de animale de 17 milioane de lei!

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că începând de marți, 29 august, efectuează plăți pentru crescătorii de animale de aproape 17 milioane de lei.

Este vorba de ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie și trimestrul II al anului 2023.

„Suma autorizată la plată este în valoare de 16.937.023,40 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată într-un comunicat APIA remis, marți, redacției AgroTV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole